Een bijzondere afstemming

received_614662045379130-1

Afgelopen week kreeg ik een aanvraag voor een afstemming. De aanvraagster zat niet lekker in haar vel, maar haar hondje ook niet en daar maakte zij zich zorgen over.
Op mijn vraag voor wie de afstemming nu eigenlijk bedoeld was, stuurde ze een foto van het hondje.
Oh jee!….nog nooit gedaan! Maar toen dacht ik: “dieren geven mij vaak symbolisch een boodschap, dus waarom zou ik geen afstemming kunnen maken?”
Ik keek naar de foto en voelde meteen haar energie en….ze had heel wat te vertellen. Wat een mooie ervaring en wat heeft het hondje een duidelijk inzicht gegeven naar haar baasje toe.
Het hondje vertelde precies waarom ze zich zo voelde, gaf duidelijke handvatten aan haar baasje en gaf aan dat ze haar gedrag pas zou veranderen als de ander het deed.
Het hondje was de spiegel voor haar baas en nam haar emoties over.
Mijn kennis kreeg via deze afstemming tevens inzicht in haarzelf.
Wat bijzonder.

Dit is haar reactie:
“Een aangrijpende afstemming, ik heb het goed begrepen. Vooral de verwijzing naar het kind in mij. Soms loop je een beetje vast en zie de mogelijkheden niet meer, dan is het zo mooi dat je wat tips krijgt waarmee je uit de voeten kunt. Dan kijk je er zelf weer helder naar.
Wat Ify betreft, ik had heel sterk het gevoel dat ik het zo moest doen. Ben heel blij met haar goede raad. Het gaat niet altijd om de grote dingen, het heeft onze band weer in evenwicht gebracht.
Dank je wel Thea, van Ify en mij.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een afstemming aanvragen of informatie? Neem gerust contact met mij op via www.rainbowexpress.nl

Plaats een reactie