Over mij

"Ben je links? Teken dan ook links!"

Mijn naam is Thea van Doorn-Tolsma.

Toen ik 45 jaar oud was, ging ik af en toe met mijn vriendin  naar een spirituele avond.
Op een keer werd er tegen mij gezegd: “je gaat tekenen en maakt nog eens zulke mooie dingen dat je je niet kunt voorstellen dat jij dat gedaan hebt”. Dat laatste wilde ik direct geloven. Tekenen was geen optie voor mij!

Een paar jaar later werd ik in een boekhandel als het ware naar het boek “Bergtocht”  getrokken:  “innerlijk zien door meditatief mandalatekenen”. Ik zocht in die tijd naar meer inzicht in mijn leven en ging met dit boek aan de slag.

Als linkshandige had ik op school alleen maar rechts mogen schrijven en dat bracht me nu snel in verwarring, tot frustratie toe. Totdat iemand zei: “ben je links? Teken dan ook links!”. Vanaf dat moment leek het wel of er iets in mij opengetrokken werd.

Gedachteloos kwamen tekeningen tot stand en kreeg ik inzicht in mijn leven. Aan het eind van het boek maakte ik deze tekening. Het voelde als een nieuw evenwicht en een mooie belofte voor de toekomst.

Vanaf die tijd voel ik regelmatig een energie door mijn arm stromen die mij aanzet tot tekenen of schilderen. Het is alsof iemand mij als instrument gebruikt en via mij boodschappen wil overbrengen. Ik ben dankbaar op deze manier te mogen werken.

Verder heb ik diverse Reikicursussen gevolgd en de opleiding  voor Bach-Bloesemtherapie gedaan.

In 2015 ben ik Luisterkindwerker geworden.

Wil je eens kennismaken?

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken of ik iets kan bijdragen aan jouw vraagstuk door middel van een tekening, afstemming of gedicht.

Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.